Bart Debie is een uiterst gemotiveerde people manager met meer dan 20jaar ervaring in de medische en politionele hulpverlening. Zijn focus ligt op klantgerichtheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Als hulpverlener/ambulancier zet hij zich in om hulp te bieden aan zieke en gewonde mensen binnen de dringende geneeskundige hulpverlening. Zijn ruime ervaring en passie voor het vak deelt hij bovendien door stagiars te begeleiden en collega's 'on the job' te trainen. 

Bedrijven en organisaties doen beroep op Bart om hen bij te staan bij het opstellen van hun veiligheidsbeleid en/of het opstellen of bijstellen van nood- en interventieplannen. De unieke combinatie van voormalig politiecommissaris en medische hulpverlener maken van hem een expert binnen alle disciplines.

Kennis en ervaring delen doet Bart als CEO van de Medical Training Academy. Samen met een team van, artsen, verpleegkundigen en ambulanciers geven zij medische opleidingen aan een brede doelgroep van professionele en niet-professionele zorgverleners.

Bart Debie

Bart Debie

Wie is Bart

© 2017 by Bart Debie Consultancy

Koningin Astridlaan  2 - 2547 Lint

KBO : 0670.698.283

Tel: +32 (0)473 386 339

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Bart Debie