Provinciale open opleidingen :

Antwerpen 14 september 2019 (9-12)

Medical Training Academy is het eerste medische opleidingsbedrijf dat investeert en start met moderne technologie om veilige en erg efficiënte bijscholingen aan te bieden tijdens de COVID19-maatregelen.

Vanuit de AED Studios in Lint zijn we gestart met een Digital Classroom : een chromakey studio van waar de docent via livestream lesgeeft aan uiteenlopende doelgroepen. We gebruiken de bekende applicatie Zoom zodat de deelnemers de gratis app kunnen gebruiken op eender welke PC, laptop, tablet en zelfs smartphone.

Er is rechtstreeks interactie met de docent én de andere medecursisten via beeld en klank. We delen PPT-presentaties, tonen instructievideo en geven les alsof we in een gewoon klaslokaal staan.

Hoe werkt het ?

Eenvoudig, u schrijft uzelf of uw medewerkers/studenten in op een cursus en het voorziene tijdslot. Eens wij de deelnamebijdrage ontvangen hebben ontvangt u een unieke URL (link) en/of paswoord. Enkele minuten voor de les begint opent u de Zoom app, kan u inloggen en bent u meteen in de wachtkamer. Op het voorziene tijdstip opent de docent de "klas" en iedereen is meteen live. De les kan beginnen !

Tijdens de COVID-19 periode hebben wij een aangepast aanbod. Onze bekende EHBO4KIDS bijscholing is een unieke 1uur durende online sessie.

Wij blijven erkend door Kind en Gezin en leveren de wettelijke attesten af !

Wenst u een specifieke inhoud ? Contacteer ons en wij stellen een pakket op maat voor.

© 2018 by Medical Training Academy

Fabriekstraat 38  2 - 2547 Lint (Gate C - entrance 1)

KBO : 0674.485.045

Tel: +32 (0)468 126 448

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now