top of page

Thuisworkshops

Leerrijk en gewoon leuk : een opleiding bij u thuis !

PROMOTIE :

Eerste hulp kan iedereen leren. Om onze opleidingen voor iedereen toegankelijk te maken bieden wij enkele thuisworkshops aan.

Hoe gaat het in zijn werk ?

Eenvoudig. U nodigt uw familie, buren, vrienden, etc. uit voor een leuke en vooral leerrijke workshop. Deze kan overdag, 's avonds of in het weekend en tijdens de vakantieperiodes. Tijdens de Coronamaatregelen kan u natuurlijk niet gezellig samen zitten. Nodig uw buren, familie, vrienden en collega's uit om deel te nemen aan onze digitale workshop. 

Via de gratis app Zoom kan iedereen van op zijn pc, laptop, tablet en zelfs smartphone deelnemen. Er is live interactie met de docent en de andere deelnemers zodat het lijkt alsof u samen in uw eigen woonkamer zit !​

Hoe werkt het ? 

Eenvoudig. U schrijft in via email of onze contactpagina. Wij sturen u de bevestigen en een betalingsuitnodiging. Eens die ontvangen ontvangt u een unieke link. Enkele minuten voor de les begint opent u de link en installeert uw apparaat automatische de gratis Zoom applicatie. U komt dan in onze "wachtkamer" terecht. Eens de les begint opent de docent de digitale klas en bent u plots live via uw eigen webcam. 

U kan de les live meevolgen, de demofilms live bekijken, u kan vragen stellen aan de docent met wie u rechtstreeks kan praten. Ook de vragen en opmerkingen van de andere deelnemers kan u volgen. 

Omdat we onze trainingen heel toegankelijk willen maken wordt alles in voor iedereen verstaanbare taal uitgelegd en is er dus geen enkele voorkennis nodig. Daarnaast hanteren wij bijna verwaarloosbaar lage prijzen. 

Vanaf 20 euro p.p. (*) kan u ons al reserveren !

(* excl btw)

digital classroom.png
bottom of page