Voor bedrijven :

EHBO les vanuit uw kot !

Inschrijven via : info@medicaltrainingacademy.be

Praktijkgerichte EHBO bijscholingen via ons Digital Classroom

U kan uw jaarlijks verplichte bijscholing "eerste hulp" - erkend volgens KB 15/12/2010 - volgen op een veilige manier. Geheel volgens de spelregels van de Coronamaatregelen.

Hoe werkt het ?

Eenvoudig. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en een uitnodiging om de deelnamebijdrage te storten op het voorziene bankrekeningnummer. Eens de deelnamebijdrage ontvangen ontvangt u een unieke URL (link).

Kijk hier hoe het in zijn werk gaat :

 

 

 

Groep medewerkers inschrijven ? 

Wenst u een groep medewerkers in te schrijven, dan kunnen wij u een afzonderlijk tijdslot geven. Contacteer ons om een gepaste dag en uur af te spreken.

Hoeveel lessen moet ik volgen ?

Volgens het KB van 15/12/2010 dient u jaarlijks min 4u bijscholing te volgen. Dit kan eventueel opgesplitst worden in 2x2 u. 

Wat heeft u nodig ?

Een stabiele internetverbinding, een pc, laptop, tablet met een camera en geluid. Dat is alles !

Wat kan er tijdens de les ?

U volgt de les vanuit uw kot, wij geven ze live vanuit onze TV-studio in de AED Studios te Lint. U kan rechtstreeks interactie hebben met de docent en de mededeelnemers via beeld en klank. Alsof u in een echt klaslokaal zit.

Bij verschillende hoofdstukken zoals bv.  reanimatie en verstikking gebruiken wij erg duidelijke instructievideos. De les wordt live door een ervaren spoedgevallenmedewerker gegeven. U kan vragen stellen of opmerkingen formuleren zoals in een echte les.

Krijg ik een wettelijke bijscholingsattest ?

Ja hoor, daags na de les ontvangt u uw wettelijk attest volgens KB 15/12/2010 al in uw mailbox, alsook een uitgebreide PDF van de cursus.  

ehbo na corona.jpg