Voor bedrijven :

EHBO les vanuit uw kot !

Data en tijdsloten : klik hier

                            

Prijs :  75 euro (excl btw) p.p. voor de 3 te volgen modules

 

Inschrijven via : info@medicaltrainingacademy.be

Praktijkgerichte EHBO bijscholingen via ons Digital Classroom

U kan uw jaarlijks verplichte bijscholing "eerste hulp" - erkend volgens KB 15/12/2010 - volgen op een veilige manier. Geheel volgens de spelregels van de Coronamaatregelen.

Hoe werkt het ?

Eenvoudig. U schrijft via mail in op het door u gekozen tijdsloten (zie hierboven). U ontvangt een bevestiging en een uitnodiging om de deelnamebijdrage te storten op het voorziene bankrekeningnummer. Eens de deelnamebijdrage ontvangen ontvangt u een unieke URL (link).

Kort hier hoe het in zijn werk gaat :

 

 

 

Het tijdslot past u niet ?

Wenst u een groep medewerkers in te schrijven, dan kunnen wij u een afzonderlijk tijdslot geven. Contacteer ons om een gepaste dag en uur af te spreken.

Hoeveel lessen moet ik volgen ?

Volgens het KB van 15/12/2010 dient u jaarlijks min 4u bijscholing te volgen. In deze vier uur is normaal een kwartier pauze verwerkt. Omdat het ondoenbaar is om mensen 4u lang geboeid voor een scherm te zetten hebben wij uw bijscholing opgesplitst in drie te volgen modules van telkens 1u15.

U dient dus de 3 modules te volgen om het wettelijke bijscholingsattest te behalen. U kan hierboven kiezen uit de voorziene tijdsloten zodat u een moment kan kiezen wat u het beste past. 

Wat heeft u nodig ?

Een stabiele internetverbinding, een pc, laptop, tablet met een camera en geluid. Dat is alles !

Wat kan er tijdens de les ?

U volgt de les vanuit uw kot, wij geven ze live vanuit onze TV-studio in de AED Studios te Lint. U kan rechtstreeks interactie hebben met de docent en de mededeelnemers via beeld en klank. Alsof u in een echt klaslokaal zit.

Bij verschillende hoofdstukken zoals bv.  reanimatie en verstikking gebruiken wij erg duidelijke instructievideos. De les wordt live door een ervaren spoedgevallenmedewerker gegeven. U kan vragen stellen of opmerkingen formuleren zoals in een echte les.

Krijg ik een wettelijke bijscholingsattest ?

Ja hoor, daags na de les ontvangt u uw wettelijk attest volgens KB 15/12/2010 al in uw mailbox, alsook een uitgebreide PDF van de cursus.  

© 2018 by Medical Training Academy - MB Training & Consultancy - Mieke Van Celst

Fabriekstraat 38 - 2547 Lint (Gate C - entrance 1)

KBO : 0674.485.045

Tel: +32 (0)468 126 448