EHBO les vanuit uw kot !

Specifiek voor ouders !

Nieuwe data en tijdsloten :

30 april 2020 :   Tijdslot 1 : 10u-11u30

                            Tijdslot 2 : 19-20u30

    

 

5 mei 2020 :      Tijdslot 1 : 19u-20u30

Praktijkgerichte bijscholingen via ons Digital Classroom

U kan als (toekomstige) ouder een praktijkgerichte EHBO bijscholing volgen die specifiek gaat over eerste hulp aan kinderen. Helemaal veilig volgens de spelregels van de Coronamaatregelen.

Hoe werkt het ?

Eenvoudig. U schrijft via mail in op het door u gekozen tijdslot (zie hierboven). U ontvangt een bevestiging en een uitnodiging om de deelnamebijdrage van 20 euro (+ btw) te storten op het voorziene bankrekeningnummer. Eens de deelnamebijdrage ontvangen ontvangt u een unieke URL (link).

Kort voor de les begint surft u met uw pc, laptop, tablet, ... via de URL naar ons Digital Classroom. Uw apparaat zal automatisch de gratis ZOOM applicatie installeren bij uw eerste deelname. U komt vervolgens in onze wachtkamer terecht. Eens de de les begint opent de docent de klas en bent u meteen live !

Wat heeft u nodig ?

Een pc, laptop, tablet met een camera en geluid. Dat is alles !

Wat kan er tijdens de les ?

U volgt de les vanuit uw kot, wij geven ze live vanuit onze TV-studio in de AED Studios te Lint. U kan rechtstreeks interactie hebben met de docent en de mededeelnemers via beeld en klank. Alsof u in een echt klaslokaal zit.

De hoofdstukken rond reanimatie en verstikking worden getoond via een instructievideo. De les wordt live door een ervaren spoedgevallenmedewerker gegeven. U kan vragen stellen of opmerkingen formuleren zoals in een echte les.

© 2018 by Medical Training Academy - MB Training & Consultancy - Mieke Van Celst

Fabriekstraat 38 - 2547 Lint (Gate C - entrance 1)

KBO : 0674.485.045

Tel: +32 (0)468 126 448