Ho Ho Save-a-life : een uniek eindejaarsgeschenk !

Nog op zoek naar een uniek kerst- of eindejaarsgeschenk ? Wil u uw medewerkers of klanten een levensreddend relatiegeschenk cadeau doen ?

Zoek niet verder.  Met onze cadeaucheque schenkt u een E-ticket dat toegang geeft tot een van onze livestream trainingen voor ouders en grootouders. Een cadeau dat letterlijk levens kan redden !

Hoe werkt het ?

U kan via onze contactpagina uw cadeaucheques bestellen. Wij sturen u een email met betaalinstructies. Zelfstandigen en ondernemingen dienen daarbij hun facturatiegegevens mee te vermelden.

Zodra wij het bedrag ontvangen hebben sturen wij u onmiddellijk de voucher(s) die een URL code bevatten die toegang geeft tot een van onze livestream trainingen.

Het enige wat de gelukkige ontvanger nog hoeft toe doen is in te schrijven op een van de voorziene data die mee op de voucher vermeld staan. 

Hoe verloopt de livestream training ?

Eenvoudig, de deelnemers volgen de training vanuit hun eigen woning. Live via de tablet, laptop, pc of smart-TV. Met een hapje en een drankje. En wij geven les van een professionele televisiestudio. Alsof wij echt in uw woonkamer staan !

Een unieke leerbeleving en bovendien ook 100% coronaveilig. U hoeft de deur niet uit en u hoeft al zeker geen babysit te zoeken. Handig toch ?

© 2018 by Medical Training Academy - MB Training & Consultancy - Mieke Van Celst

Fabriekstraat 38 - 2547 Lint (Gate C - entrance 1)

KBO : 0674.485.045

Tel: +32 (0)468 126 448