Digital Classroom - ontdek ons aanbod

Medical Training Academy is het eerste medische opleidingsbedrijf dat investeert en start met moderne technologie om veilige en erg efficiënte bijscholingen aan te bieden tijdens de COVID19-maatregelen.

Vanuit de AED Studios in Lint zijn we gestart met een Digital Classroom : een chromakey studio van waar de docent via livestream lesgeeft aan uiteenlopende doelgroepen. We gebruiken de bekende applicatie Zoom zodat de deelnemers de gratis app kunnen gebruiken op eender welke PC, laptop, tablet en zelfs smartphone.

Er is rechtstreeks interactie met de docent én de andere medecursisten via beeld en klank. We delen PPT-presentaties, tonen instructievideo en geven les alsof we in een gewoon klaslokaal staan.

Hoe werkt het ?

Eenvoudig, u schrijft uzelf of uw medewerkers/studenten in op een cursus en het voorziene tijdslot. Eens wij de deelnamebijdrage ontvangen hebben ontvangt u een unieke URL (link) en/of paswoord. Enkele minuten voor de les begint opent u de Zoom app, kan u inloggen en bent u meteen in de wachtkamer. Op het voorziene tijdstip opent de docent de "klas" en iedereen is meteen live. De les kan beginnen !

Tijdens de COVID-19 periode hebben wij een aangepast aanbod. Kijk hiernaast naar onze mogelijkheden. 

Wenst u een specifieke inhoud ? Contacteer ons en wij stellen een pakket op maat voor.

Digital Classroom lespakketten :

Scholen :

- EHBO voor leerlingen (vanaf 15j) - 50 min - max 25 deelnemers

- EHBO voor leerkrachten - 50 min - max 25 deelnemers

Woonzorgcentra :

- Geriatrische urgenties - COVID 19 : correct gebruik PBM's, ontsmetten van ruimtes en materialen, acute zorg bij levensbedreigende siruaties (Airway, Breathing, Circulation) - 45 min - max 25 deelnemers

Bedrijven :

- EHBO bijscholing op maat volgens KB 15/12/10  - 3 modules van 1u15- max 15 deelnemers.

Dienstencheques :

- Veilig werken bij de klant : social distance, gebruik van mondmasker, schort, handschoenen, hygiënemaatregelen - 30 min - max 15 deelnemers

Kinderdagverblijven en onthaalouders :

- levensreddend handelen (K&G bijscholing) + traumatologie bij het jonge kind - 90 min 

Contacteer ons voor meer info, prijzen en reservatie

© 2018 by Medical Training Academy - MB Training & Consultancy - Mieke Van Celst

Fabriekstraat 38 - 2547 Lint (Gate C - entrance 1)

KBO : 0674.485.045

Tel: +32 (0)468 126 448