Livestream training voor ouders

Als (toekomstige) (groot)ouders stelt u zich vast al de vraag wat u nu precies moet doen als uw kleine spruit een ongevalletje heeft ? Of wat als uw kind plots ernstig ziek wordt ?

Eerste hulp aan kinderen vraagt een andere aanpak dan eerste hulp aan volwassenen. Ten eerste zijn er wel enkele belangrijke verschillen tussen kinderen en volwassenen op anatomisch en fysiologisch vlak. Bovendien is het communicatieniveau totaal anders.

Onze livestreamtraining leert u een handig, gemakkelijk te onthouden en toe te passen stappenplan aan. Het zal u helpen de juiste inschatting te maken bij ziekte en/of ongeval en het ondersteunt u bij het nemen van de juiste acties.

Het unieke aan deze erg praktische training is dat u zich niet eens hoeft te verplaatsen en/of een babysit hoeft te zoeken : u volgt de training gewoon van bij u thuis. Op de smart-TV, via een laptop, pc of tablet.

Wij geven les via livestream vanuit een professionele televisiestudio. Alsof wij in levende lijve in uw woonkamer staan. U kan ons ook op dezelfde manier aanspreken en vragen stellen. We leren u alle kneepjes van het vak en gebruiken tijdens de training ook duidelijke instructievideo's of demonstraties vanuit onze virtuele lesplek. 

(*) Medical Training Academy is een door Kind en Gezin erkende opleidingsorganisatie. 

Deelnemen is erg eenvoudig :

Na inschrijving ontvangt u van ons een unieke link (URL) die u kan volgen op de dag en het tijdstip van de training en u bent live in 1-2-3.  Bekijk zeker onze video's hiernaast. 

Hoeveel kost het ?

U kan een doorgedreven livestream training volgen voor slechts 35 euro ! Bedenk daarbij ook dat u zich een verplaatsing en een babysit uitspaart. 

Livestream EHBO training (1).png