EHBO les vanuit uw kot !

Nieuwe data en tijdsloten :

27 april 2020 :   Tijdslot 1 : 9u-10u30

                            Tijdslot 2 : 12-13u30

                            Tijdslot 3 : 15-16u30

 

28 april 2020 :   Tijdslot 1 : 9u-10u30

                            Tijdslot 2 : 12-13u30

                            Tijdslot 3 : 15-16u30

 

29 april 2020 :   Tijdslot 1 : 9u-10u30

                            Tijdslot 2 : 12-13u30

                            Tijdslot 3 : 15-16u30

Praktijkgerichte bijscholingen via ons Digital Classroom

U kan een opfrissing "levensreddend handelen bij baby's en kinderen van 0-12j" volgen op een veilige manier. Geheel volgens de spelregels van de Coronamaatregelen.

Hoe werkt het ?

Eenvoudig. U schrijft via mail in op het door u gekozen tijdslot (zie hierboven). U ontvangt een bevestiging en een uitnodiging om de deelnamebijdrage van 20 euro (+ btw) te storten op het voorziene bankrekeningnummer. Eens de deelnamebijdrage ontvangen ontvangt u een unieke URL (link).

Kort voor de les begint surft u met uw pc, laptop, tablet, ... via de URL naar ons Digital Classroom. Uw apparaat zal automatisch de gratis ZOOM applicatie installeren bij uw eerste deelname. U komt vervolgens in onze wachtkamer terecht. Eens de de les begint opent de docent de klas en bent u meteen live !

Wat heeft u nodig ?

Een pc, laptop, tablet met een camera en geluid. Dat is alles !

Wat kan er tijdens de les ?

U volgt de les vanuit uw kot, wij geven ze live vanuit onze TV-studio in de AED Studios te Lint. U kan rechtstreeks interactie hebben met de docent en de mededeelnemers via beeld en klank. Alsof u in een echt klaslokaal zit.

De hoofdstukken rond reanimatie en verstikking worden getoond via een instructievideo. De les wordt live door een ervaren spoedgevallenmedewerker gegeven. U kan vragen stellen of opmerkingen formuleren zoals in een echte les.

Krijg ik een bijscholingsattest ?

Ja, een ontvangt een attest van deze opfrissingscursus. 

Wij benadrukken dat deze training niet de basisopleiding levensreddend handelen betreft. Het is een opfrissing voor bestaande kinderopvangmedewerkers die de basisopleiding zoals voorzien in het MB van 25/11/16 al gevolgd hebben. 

Zonder dit attest van basisopleiding kan een kinderbegeleider niet alleen staan met de kinderen. 

digital classroom.png