Livestream trainingen

Leerrijk en coronaveilig : een unieke opleidingsbelevenis

U kan uw EHBO bijscholingen, opleiding op maat of eender welke vorming ook via livestream bij ons volgen.

Waarom is dit uniek ?

Ten eerste is dit de enige en echte 100% coronaveilige vorm van opleiding volgen. U hoeft zich namelijk niet te verplaatsen en kan de zeer interactieve training volgen vanuit uw eigen "bubbel".

U hoeft geen files meer te trotseren om op tijd op de opleiding te geraken. Het enige wat u nodig heeft is een PC, laptop, tablet, ...

Wat is het verschil met een klassieke e-learning of webinar ?

We kennen ze allemaal al. De webinars waar een spreker achter zijn bureau zit en met een headset een powerpoint afleest. Saai en niet erg interactief. De aandacht van de cursist verslapt al snel op die manier.

Met een e-learning is er dan weer weinig of geen kans om bijkomende vragen te stellen.

Niet zo met onze livestreamlessen ! U ziet namelijk een instructeur in levende lijve. In een virtuele ruimte die eender welke vorm kan aannemen : een klaslokaal, een containerkaai, een magazijn, een ziekenhuis, een school en zelfs een offshore boorplatform !

U ziet de instructeur dus alsof die in levende lijve voor u staat. U kan hem ook zo aanspreken en/of via de chat interactie hebben. Maar u ziet en hoort ook de andere cursisten waarmee u in interactie kan gaan. 

Wij kunnen u video's tonen, schema's en andere voorstellen en weg geven les zoals we in het echt voor u zouden staan. Een unieke opleidingsbeleving dus !

Bekijk hiernaast een demovideo en onze instructievideo hoe u kan deelnemen !

Interesse in een livestreamvorming voor uw organisatie : contacteer ons.