Wie zijn wij

Bij de Medical Training Academy werken enkel professionals uit de dringende geneeskundige hulpverlening, (para)medische praktijk en/of brandweer. Onze docenten zijn stuk voor stuk pedagogisch gescreend en halen zeer hoge klantentevredenheidscores.

 

Onze medische opleidingen staan onder kwaliteitstoezicht van Dr. Kris Permentier, urgentiearts en diensthoofd Spoedopname AZ St Blasius.

 

Wij bieden onze diensten aan op uw bedrijf of in uw organisatie en kunnen daarmee zelf voorzien in alle trainingsmaterialen, incl multimediabenodigdheden. Wij werken met de meest moderne trainingsmiddelen.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5
Ultramoderne leslokalen

 

De Medical Training Academy is gehuisvest in het Accentis Business Center in Lier. Wij beschikken over ultramoderne kleine en grote leslokalen voorzien van alle multimedia. Op verzoek kunnen wij catering voorzien tijdens de opleidingen of maaltijden aanbieden in ons bedrijfsrestaurant. Er is ruime (gratis) private parking (250 wagens).

 

In onze lokalen geven wij zowel theorie als praktijkopleidingen.

Aula voor seminaries en studiedagen

 

Onze moderne aula staat ter beschikking voor het organiseren van on-topic studiedagen, seminaries en evenementen. Dit kan gecombineerd worden met een receptie of walking dinner. Hiervoor werken wij samen met een uitstekende traiteur uit Boechout.

In-company opleidingen
 

Voor al onze in-company opleidingen komen wij graag naar uw bedrijf of organisatie. Naast de noodzakelijke en meest moderne cursus- en trainingsmiddelen kunnen wij ook gratis voorzien in multimedia en projectiemateriaal. Zodoende hoeft u enkel over een lokaal en voldoende zitplaatsen te voorzien. Onze docenten en trainers zijn altijd ruim op tijd aanwezig om alles voor te bereiden.