Eerste hulp aan zieken en gewonden leren kan iedereen. Bij ons krijgt u geen zoveelste theoretische uiteenzetting maar een echte interactieve doe-training, al dan niet met levende simulanten.

Wij bieden de opleiding bedrijfshulpverlener (nijverheidshelper) aan als basisopleiding en/of jaarlijkse bijscholing volgens het KB van 15/12/2010, Geheel op maat van uw organisatie. We laten de deelnemers oefenen met echte ongevalsimulanten.

Wij zijn tevens een door Kind en Gezin erkende opleidingsorganisatie voor de opleidingen "levensreddend handelen bij baby's en kinderen van 0-12j". Deze opleiding geven wij ook aan ouders en leerkrachten. Meer info vindt u op onze bekende www.ehbo4kids.be pagina.

Als ambulancebedrijf kan u op ons beroep doen voor de erkende basisopleiding en bijscholing Niet Dringend Liggend Ziekenvervoer.

Onze klanten waarderen deze praktijkgerichte trainingen door medische professionals uit de dringende geneeskundige hulpverlening ten zeerste !

Dienstenchequebedrijven doen al jaren beroep op ons om hun thuis- en huishoudhulpen EHBO en Ergonomie opleidingen te laten volgen. Dat kan via de klassieke weg of via E-learning.

Onze opleidingen zijn dan ook erkend door het opleidingsfonds dienstencheques en genieten 100% terugbetaling.

Meer info - klik hier

Bent u eerder op zoek naar een EHBO opleiding op maat van uw vereniging, bedrijf, school, ... en/of zoekt u een meer gespecialiseerde EHBO opleiding, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Al onze opleidingen worden immers gegeven door ervaren vaklui uit de dringende geneeskundige hulpverlening. Bovendien staan onze opleidingen onder medisch kwaliteitstoezicht door een urgentiearts. Onze opleidingsorganisatie is erkend door de meeste erkenningsinstanties